Hockeygymnasiet

hagstrom         

Sisu

SISU Webb IF 190X190 samverkan

Logga in - ut

a

Nyheter om Falu IF

 

 Inför match! Lindlöven borta.


Inför onsdagens bortamatch mot Lindlöven hör vi efter med vad Faluprodukten, assisterande lagkaptenen nummer 92, Timy Vickström!

 

Timy är en explosiv spelare med god teknik som sällan gör en dålig match. Han backar aldrig för att stå upp för, varken sig själv, eller sina lagkamrater om någon motståndare skulle ta sig friheter mot Falu IF.

Hej Timy! Vad har du att säga om förra matchen mot Tierp? 

Inte så mycket att säga om den matchen. Vi var med i 10 minuter av första perioden. Sedan tappade vi allt och kom aldrig tillbaka. Ett riktigt nederlag tyvärr.

Vad måste ni förbättra till matchen på onsdag mot lindlöven för att det ska bli vinst?

Inställningen. Att alla kör 100% och ger allt i varje byte. Vi måste in i "skiten" och kriga bättre än vad vi gjort på slutet. Då vet vi att vi är starka och kan slå alla lag i den här serien.

Hur ser skadeläget i truppen ut inför morgondagen?

Det ser bättre ut än på slutet. Vi har fått tillbaka några backar och alla utom Max är med och tränar nu iaf. Så det är absolut på bättringsvägen. Och vi ser ut att bli fulltaliga efter uppehållet.

Hur känns stämningen inom laget?

Stämningen finns alltid kvar i laget. Den berömda Fif-andan lever alltid vidare och oavsett hur det går för laget är det alltid bra stämning i gruppen.

Hur ser du på lagets säsong så här långt? 

Det ser riktigt bra ut. Vi har visat att vi är starka och kan slå alla lag i den här serien. Så länge vi ger allt och krigar så kommer vi bli farliga och kunna gå längre än förra året. Men vi leder serien och då ska man väl egentligen inte klaga.

Hur ser du på din egen insats den här säsongen?

Den har varit lite upp och ner. Om man ser efter min personliga krav är jag inte nöjd. Men så länge man kan hjälpa laget och ta poäng och alltid ge allt så är jag glad. Även om man vill vara med och leverera lite fler poäng.

Vad har du för personliga mål med säsongen?

Personligen vill jag precis som alla andra leverera poäng och vara en bidragande orsak till lagets vinster. Men man kan hjälpa på andra sätt och det är mitt mål att när jag inte levererar poäng. Sen för laget hoppas jag först och främst att vi går till allettan och efter det kan vad som helst hända

Till, sist. Hur slutar morgondagens match mot Lindlöven och vad / vem avgör tillställningen?

Matcherna mot Lindlöven blir ofta svängiga med många mål framåt och bakåt. Men jag tror att vi kommer rycka upp oss och vinna med 6-2. Firma Lövdahl-Näslund tror jag avgör med 2 mål vardera.

Tack så mycket Timy och lycka till imorgon!

Stöd oss

Huvudsponsorer