Hockeygymnasiet

hagstrom         

Sisu

SISU Webb IF 190X190 samverkan

Logga in - ut

a

Nyheter om Falu IF

 

Förlust mot Lindlöven


Falu IF förlorade onsdagskvällens bortamatch mot Lindlöven. Slutresultatet skrevs till 3-1. 

 

 

Första perioden slutade målmässigt sätt jämnt då varken Falun eller Lindlöven lyckades spräcka nollan i målkolumnen. Falu IF sköt dock flest skott mot mål i och med sina tio skott mot Lindlövenmålet medan Mikael Gråbo i FIF-kassen fått avvärga fyra stycken Lindlövenskott mot mål.

I den andra perioden spelar tyvärr Lindlöven bäst resultatmässigt och gör också tre mål medan Falu IF inte mäktar med något mål. Lindlöven vinner inte bara perioden målmässigt utan även skottmässigt då man skjuter 16 skott mot FIFs 13. 

I tredje perioden lyckas FIF göra ett mål genom #10 Fredik Näslund assisterad av #17 Anders Lövdahl och #5 Jesper Larsson samtidigt som man lyckas freda sig mot Lindlövenmål. Det räcker dock inte till vinst i och med Lindlövens tre mål i mittenperioden. Slutresultat i matchen blir 3-1 till Lindlöven. Skotten i tredje perioden slutar 10-14 till FIFs favör och totalt 30-37. 

Så här säger Falu IFs #5 Jesper Larsson om matchen: - Jag tycker vi kämpar på bra och kommer till mycket avslut, men vi får tyvärr inte in pucken. Sen ska man ju absolut inte skylla något på domaren, men jag tycker hans insats lämnar mycket att önska ikväll, han var inte bra. I tredje äger vi matchen och är förtjänta av fler mål men vi får tyvärr inte in pucken. Sammanfattingsvis kan jag väl säga att Lindlöven är effektiva samtidigt som vi idag, tyvärr, är lite för ineffektiva.

 

Stöd oss

Huvudsponsorer