Hockeygymnasiet

hagstrom         

Sisu

SISU Webb IF 190X190 samverkan

Logga in - ut

a

Nyheter om Falu IF

 

Förlust i målsnål match mot Hudiksvall

Det vart förlust i söndagens hemmamatch mot Hudiksvall.

De 291 personer som letat sig till Lugnets Ishall denna eftermiddag bjöds inte på någon målfest direkt. Matchen slutade med en 0-2 seger till Hudiksvalls favör. 

DSC 6785 kopiera

Första perioden bjöd på ett bra spel från FIF's sida. Falu IF dominerade första perioden spelmässigt utan att komma till dom riktigt farliga lägena. Man vann skottstatistiken med 18-4 och det speglade vilka som hade spelet första perioden.

I andra perioden ryckte Hudiksvall upp sig något och kunde mäkta med 11 skott mot Mikael Gråbo i FIF-kassen. FIF sköt dock ånyo 18 skott mot mål och tog därmed hem skottstatistiken i andraperioden. Dock inga mål i denna period och således fortfarande 0-0. 

Tredje perioden bjuder på ett jämt spel från båda lagen, dock kan Hudiksvall peta in ledningsmålet efter 12 minuters spel i tredje perioden. FIF jagar kvittering och plockar ut målvakten men det slutar med att Hudiksvall kan sätta sitt andra mål för matchen och fastställa slutresultatet till 0-2. 

Så här säger Falu IF's Fredrik Näslund om matchen:

Vi vill och kämpar mycket hela tiden men dom är tajta defensivt och skickliga och ger oss inte mycket chanser. Jag tycker inte att dom har så mycket målchanser och spel men så får dom ett skitmål på slutet som avgör, så det blir ett lite snöpligt slut på matchen. Man måste ju göra mål för att vinna och det gör vi inte idag tyvärr. Men vi får inte gräva ned oss över det här utan det är bara att ta nya tag nästa vecka och jobba på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stöd oss

Huvudsponsorer