Hockeygymnasiet

hagstrom         

Sisu

SISU Webb IF 190X190 samverkan

Logga in - ut

a

Nyheter om Falu IF

 

Vinst mot Surahammar!


fif suraDet blev vinst i fredagskvällens match mot Surahammars IF!

 

 

Det var dock Surahammar som inledde matchen bäst och tog ledningen efter sju minuters spel men ju mer perioden led kunde FIF äta sig in i matchen och innan periodens slut hade man lyckats hitta rätt två gånger om vilket ledde till att FIF gick till första pausvila med en 2-1-ledning. Målen i första perioden spelades in av Matte Eklund och Anton Östman.

I andra perioden fortsätter FIF att ösa på och kan gå ifrån till en 5-1-ledning genom två mål av Fredrik Näslund och ett av Jesper Larsson. Larssons mål som förövrigt är hans första i division-1-sammanhang! Jesper var mycket bra i den här matchen och var nära flera gånger att utöka målskörden.

I tredje perioden bevakar FIF ledningen och perioden slutar 1-1 efter att Surahammar fått in en puck medan Anders Lövdahl förvaltat ett friläge på bästa sätt. Slutresultatet skriv således till 6-2 och FIF befäster sin plats bland topp 4.

Niklas Porter var mycket pigg unnder dagens match och gjorde en fin insats. Så här säger han om matchen: "Det var starkt att vinna idag då det var en sjukt viktig match. Jag tycker vi spelar mycket bra i första och tredje perioden sen dippar vi lite i andra perioden men överlag var det en bra match från vår sida."

Nu laddar vi för söndagens bortamatch mot Valbo HC! 

Stöd oss

Huvudsponsorer