Hockeygymnasiet

hagstrom         

Sisu

SISU Webb IF 190X190 samverkan

Logga in - ut

a

Nyheter om Falu IF

 

NäslundVinst mot Valbo!


Det blev vinst mot Valbo HC på söndagskvällen efter fyra nya mål av Fredrik Näslund!

 

 

Fredrik Näslund är verkligen glödhet för tillfället och stod idag för fyra nya mål när Valbo HC besegrades med 6-3. 

FIF inledde matchen bäst och hade en 2-0-ledning efter 9 minuters spel efter två mål av Fredrik Näslund. Första perioden slutar 2-0 till Falu IF. Skottmässigt var det dock en jämn historia i den första perioden då skotten slutade 8-8.

I mittenperioden fortsätter Näslunds show då han fullbordar sitt hat-trick efter sju minuters spel. Valbo får dock vittring genom två mål och resultatet efter två perioder skrivs till 2-3. Skotten i andra perioden slutar 15-13 till Valbo.

I tredje perioden hittar nyförvärvet Mikael Simons rätt för första gången i FIF-dressen då han ökar på ledningen till 4-2. Valbo får dock in sitt tredje mål i matchen efter 44 minuters spel. Efter 48 minuters spel kliver Fredrik Näslund in i handlingen igen och skjuter sitt fjärde mål för matchen innan Matte Eklund fastställer slutresultatet till 3-6 med fyra minuter kvar av matchen.

Så här säger fyramålsskytten Fredrik Näslund om sitt fyrverkeri i NickBack Arena: "Helt sjukt! Jag fattar inte vad som händer men det är kul att hänga lite kassar. Annars om matchen överlag så är vi bättre i första perioden och har en välförtjänt ledning. I andra perioden börjar vi slarva och dom får två mål som dom har gjort sig förtjänta av. Till tredje perioden kommer vi dock ut strakt och gör mål direkt, sen får dom in en puck och får lite häng innan Matte sätter spiken i kistan och fastställer slutresultatet. Vi är inne i en bra trend nu och det gäller bara att fortsätta jobba på och vara ödmjuka inför uppgiften. Tierp borta nästa match kommer bli tufft då dom är inne i en bra trend. Vi får njuta av det här ikväll för att sedan börja ladda om inför den matchen."

 

Stöd oss

Huvudsponsorer