Hockeygymnasiet

hagstrom         

Sisu

SISU Webb IF 190X190 samverkan

Logga in - ut

a

Nyheter om Falu IF

 

Vinst mot Nyköping!

 

 

Falu IF tog en mycket viktig seger i kampen om dom fyra första platserna i Allettan när man på onsdagskvällen besegrade Nyköping på hemmaplan. FIF inledde matchen lite trevande men kunde ändå gå till första periodvila med en 1-0-ledning efter ett mål av Fredrik Näslund. Skotten i den skottfattiga förstaperioden slutade 3-6 till Nyköpings favör. 

I den andra perioden får FIF en bra start och har efter sju minuters spel i andra perioden ökat på sin ledning till 3-0 efter mål av Rasmus Sandström och Mikael Simons. Nyköping rycker dock upp simonssig och kan göra två mål innan Mikael Simons kan göra sitt andra mål för kvällen och fastställa resultatet till 4-2 inför den sista periodvilan. Skotten i mittronden slutar 14-16, återigen till Nyköpings favör. 

I den tredje perioden, efter 7:27 kan Anders Lövdahl hänga in FIF's femte mål för kvällen när han skjuter in 5-2-pucken i power play assisterad av Fredrik Näslund och Anton Östman. Nyköping stretar dock emot bra och reducerar ställningen till 5-3 efter ett mål av gästernas Anton Svensson och efter 17 minuter kan man reducera ytterligare en gång när Johannes Tornberg skickar in 5-4-pucken.Med två minuter kvar av matchen tar Nyköping ut sin målvakt i jakt på kvitering men det slutar med att FIF's Dennis Ors kan skjuta in 6-4-pucken. Efter det målet fortsätter Nyköping med sin målvkat i båset och det resulterar i att Fredrik Näslund sätter sitt andra mål, och FaluIF's sjunde mål för kvällen och vi kan skriva slutresultatet till 7-4 till FIF's favör. 

Nu får vi suga på den här karamellen ikväll för att sedan ladda inför fredagens hemmamatch mot Hudiksvall. Väl mött då!

 

Stöd oss

Huvudsponsorer