Hockeygymnasiet

hagstrom         

Sisu

SISU Webb IF 190X190 samverkan

Logga in - ut

a

Nyheter om Falu IF

 

Förlust mot Hudiksvall.

 

 

 


Det vart förlust i fredagkvällens hemmamatch mot Hudiksvall HC. Slutresultatet skrevs till 3-8 till Hudiksvalls favör.

Det här var en match där FIF inte riktigt kom upp i normal standard och det syndes ganska tidigt i matchen. Hudiksvall gjorde både 0-1 och 0-2 innan tio minuter var spelade av matchen och man kunde också gå till första pausvila med en 0-2-ledning. 

I den andra perioden fortsätter Hudiksvalls att gasa på och man hinner göra tre mål ytterligare och gå upp till en 0-5-ledning innan Fredrik Näslund sätter Falu IF's första mål för kvällen och reducerar ställningen till 1-5. Hudiksvall har dock inga planer på att släppa ifrån sig den här matchen då man trycker in lagets sjätte mål för kvällen minuten senare i power play. 40 sekunder från slutet kan dock Fredrik Näslund ytterligare en gång kvitera matchen och skriva resultatet till 2-6 inför den sista perioden. 

I den tredje perioden kan Hudiksvall göra sina sjunde och åttonde mål för kvällen innan Falu IF's Alxander Wadlund skjuter matchens sista mål tre minuter från slutet och slutresultatet kan skrivas till 3-8 och vinst för gästande Hudiksvall.

Det här var en match där Falu IF inte riktigt kom upp i normal standard, men det är bara att glömma den här matchen nu och ladda upp inför bortamatchen mot Visby/Roma den 25'e januari.

Stöd oss

Huvudsponsorer