Hockeygymnasiet

hagstrom         

Sisu

SISU Webb IF 190X190 samverkan

Logga in - ut

a

Nyheter om Falu IF

 

Efter kvällens match 

Hudiksvall går segrande ur denna kamp med 5-4 som gick till förlängning inför blygsamma 232 personer. Båda lagen inledde matchen lite trevande men de kom mer och mer in i matchen där Hudiksvall var ett strå vassare. Hudiksvall får utdelning också och gör 0-1 efter 8.52 när Jocke Persson sitter på botbänken. Men bara 55 sekunder senare när FIF har powerplay så sätter Fredrik Näslund dit den efter en tilltrasslad situation, assisterad av som så många gånger förut, Anders Lövdahl.

16.05 in i första perioden så tar FIF ledningen med 2-1, när Näslund gör sitt andra mål och Faluns andra mål i powerplay, assisterad av Anton Östman och kapten Lövdahl. Tre minuter senare så utjämnar Hudik till 2-2 och det blir resultatet efter en period.

Tio minuter in i andra perioden så gör Joel Norén 3-2 på en snabb kontring, han blir assisterad av Anders Lövdahl och Timy Vikström.

Det är mycket spel fram och tillbaka innan Hudik kvitterar till 3-3 efter 16.18.

8.23 in i tredje perioden så gör Hudiksvall 3-4. Falun tar timeout med två och en halv minut kvar. Det såg ut som Hudik skulle ro hem de tre poängen men med blott 18 sekunder kvar och Falun spelar 6 mot 5 så gör Joakim Persson 4-4 efter ett riktigt bra grovjobb framför Hudik-målvakten. Assisterna kom från Fredrik Näslund och Erik Köpman.

Matchen går till förlängning, väl där drar Falun på sig en onödig too many players on ice-utvisning. Det utnyttjar Hudik som avgör matchen med ett 5-4-mål.

 

Matchens tre stjärnor:

Första stjärna: Viktor Bolin

Andra stjärna: Anders Lövdahl

Tredje stjärna: Fredrik Näslund

 

 

 

 

Stöd oss

Huvudsponsorer