Hockeygymnasiet

hagstrom         

Sisu

SISU Webb IF 190X190 samverkan

Logga in - ut

a

Nyheter om Falu IF

 

Vi söker dig med engagemang, drivkraft och intresse av att utbilda nästa generation av ishockeyspelare!


Falu IF är en av Dalarnas största ishockeyföreningar med över 250 aktiva ungdomar från skridskoskola till juniornivå. Många av våra äldsta ungdomar spelar också i vårt seniorlag i division 2 Dalarna.

 

Vi söker dig som har som ambition att utveckla dig själv som ledare samtidigt som du brinner för att utbilda och utveckla ungdomar. Vi har behov av ledare på de lite äldre ungdomslagen och vi söker dig som är intresserad av att axla någon av rollerna istränare, matchcoach men även som renodlad fystränare. För att ta dig an rollen som istränare och/eller matchcoach ser vi gärna att du har tidigare ledarerfarenhet. Har du avslutat din egen karriär som spelare och nu vill dela med dig av dina kunskaper så ska du självklart också höra av dig! För att fortsätta vår utveckling av vår fysträning så söker vi även dig som har ett brinnande intresse för fysträning för att stötta med riktad träning på en eller flera åldersgrupper. I en sådan roll är din erfarenhet från andra idrotter troligen väldigt berikande och nyttigt!
I vår ideella verksamhet är vi väldigt försiktiga med våra utgifter och därmed hoppas vi att din största anledning till ansökan är ett brinnande intresse för att utveckla ungdomar!
Har du frågor eller vill anmäla ditt intresse för någon roll hos oss så ringer du Conny Tillman på 070-588 5990 eller skickar ett mail på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Stöd oss

Huvudsponsorer