Hockeygymnasiet

hagstrom         

Sisu

SISU Webb IF 190X190 samverkan

Logga in - ut

a

Nyheter om Falu IF

 

 

Träningsavgifter och profilkläder

Den förhöjda träningsavgiften, som förra året användes till nya matchtröjor, tas bort inför kommande säsong, så att avgiften blir densamma för höstterminen som för våren. Se säsongens avgifter på

http://faluifungdom.se/images/Bilder_ovriga/avgifter.pdf

I stället för att skicka med en dress i träningsavgiften erbjuds träningsdressen till ett subventionerat pris på 400 kr (ordinarie pris 699 kr) för de som är intresserade. Utprovning av dressar kan göras på Intersport from måndag den 10:e augusti eller i samband med föreningskickoffen den 30:e augusti. Dressarna beställs sedan den 1:a september.

Istider

Ett istidschema fram till slutet av september kommer så snart vi fått besked från kommunen om vilka istider vi får. Så snart serierna är färdigplanerade (i slutet av september) lägger vi ett schema fram till december.

 

Förråd

Vi har begärt förrådsbaracker från kommunen för förvaring av lagens utrustning från U13 och uppåt. Dessa har dock inte kommit ännu.

Under nästa veckas hockeyskola kommer all utrustning att kunna lämnas i omklädningsrummen, därefter hoppas vi att barackerna har kommit och om de inte har det kommer vi att se till att utrustningen kan förvaras i omklädningsrummen/förråden i ishallen.

 

Färger på matchställ

Falu IFs spelare ska ha följande färger på sin utrustning

Blåa hjälmar

Röda damasker till röda tröjor (hemmaställ) och vita damasker till vita tröjor (bortaställ)

Röda byxor

 

//Styrelsen

 

 

Stöd oss

Huvudsponsorer