Hockeygymnasiet

hagstrom         

Sisu

SISU Webb IF 190X190 samverkan

Logga in - ut

a

Nyheter om Falu IF

 

Västerås gick segrande ur striden om förstaplatsen men Falu IF´s andra plats är den bästa  prestationen  i kopparpucken på många år – kanske den bästa någonsin?

 

Gruppspelet med två vinster och en förlust var en bra start på cupen. I kvartsfinalen mot lokalkonkurrenten Säter övertygade Falu IF stort och med 28-11 i skott och 6-0 som slutresultat var det ett hockeylag med gott självförtroende gick hem och laddade för en semifinal mot Stockholmslaget SKÅ IK & Bygdegård. Tydligen var uppladdningen perfekt och inställningen på topp för vårt Team 03 fortsatte att övertyga och gick segrande ur den matchen med 4-6 på resultattavlan. FINAL!!!

Efter en start med nationalsång och line up så hade vi en första period där spelet började fram och tillbaks men  där Västerås började målskyttet redan efter någon minut. Vår hjältar i Falun gav minsann inte upp utan kvitterade i minut 18 för att ta oss till pausvila med 1-1.  Västerås hittade mer gas i början av period två och drog iväg till 1-4 redan efter 7 minuter. Då hade våra hjältar i Team 03 inte tillräckligt med energi kvar för att mobilisera ett återtåg mot ett starkt och skridskoskickligt Västerås. I slutminuterna av matchen tändes trots all en gnista av hopp då 2-4 tryckes in med mycket svett, blod och vilja men tiden rann ifrån oss och matchen slutade 2-4. Men för bövelen – vilken kämpainsats!!!

Vi gratulerar Västerås som värda segrare i Kopparpucken 2016. Vi tackar också våra sponsorer Lindhals mejeriprodukter, Copp Bjursås, Melkers och Tent for Event för ett stort bidrag till vår lyckosamma Kopparpuck.

Alla funktionärer som har varit med och bidragit till vår lyckosamma cup ska ha en stor eloge och varmt tack!!. Särskilt tack till er från andra lag i föreningen som har varit med och jobbat i kiosken och skött serveringen av frukost, lunch och middag. Vi har fått väldigt bra feedback från våra  besökare både på upplägget, maten, servicen och vår fantastiska anläggning! Ett extra stort tack till Mr Magnell som är den som har jobbat mest timmar av alla i hela föreningen för att vi ska kunna arrangera den här cupen för våra barn – tack Per!!

 

Och till Anton Hagman , Anton Westhed, Erik Gisslar, Isac Lindqvist, Markus Svensk, Emil Tillman-Aspefalk, Ceasar Knöös-Södergren, Oskar Tängerby, Victor Sjögren, Albin Nerpin, Erik Gustafsson, Andrei Jansson, Albin Hagman, Carl Lindqvist, Maximilian Knöös-Södergren, Albin Nilsson och Elias Backlund – JAG BLIR SÅ DJÄKLA GLAD OCH STOLT ÖVER ER  -TACK !!!!  Ett stort tack också till hela ledarstaben i vårt Team 03 som har fått våra killar att växa enormt sedan starten i augusti månad – supertack!

Jag vill arrangera en ny cup – när kör vi?

The Cupgeneral

Conny”

Stöd oss

Huvudsponsorer